Wednesday 16 March 2011

Beautiful Blogger

Jeg fikk denne awarden av rufsetufsa  som har bloggen I Bokhylla. Alltid hyggelig når noen oppdager ens blogg-tanker om likt og ulikt. I forbindelse med awarden  fikk jeg noen spørsmål jeg må svare på. Her er mine umiddelbare svar på spørsmålene:
  1. Ta opp nærmeste bok og slå opp på side 18, linje 4. Hva står det der?: Nevertheless, without realizing it I'd taken the first step. (Monsieur Proust by Céleste Albaret)
  2.  Hva er det siste du så på TV? :  Nyheter.
  3. Bortsett fra datamaskinen, hva hører du nå?:  Viften i min stasjonære datamaskin har ganske høy lyd ja...men den skal man se bort ifra - da blir det musikken jeg hører fra stuen - Rachmaninovs Piano Concerto 3, spilt av David Helfgott...vakkert.
  4. Når var du sist ute, og hva gjorde du da?:  Jeg kom nettopp hjem fra et kjempe-hyggelig dameselskap, vi var 11 og vi ble servert utallige retter og deserter og kaffe og kaker og viner og du verden så hyggelig...kolleger og vertinnen bodde i nærheten så heldigvis 2 minutt å gå hjem...
  5. Hva har du på deg nå?:  Jeg skiftet "festantrekket" med jeans og T-shirt.
  6. Hva var den siste filmen du så?:  Being Julia.
  7. Skulle du overveie å flytte til utlandet?:  Nei, det tror jeg ikke...reiser så ofte jeg har lyst og besøker interessante steder. (Men for så vidt, jeg er nokså anglofil: London eller Dublin hadde ikke vært så dumt)
Jeg sender awarden og spørsmålene videre til:

1. Rose-Maries litteratur og filmblogg
2. Stjernetrær-gerdh
3. nefertitis samlinger

7 comments:

  1. Hei, spennende svar og takk for at du tok deg tid til å svare :) Jeg syns dette er en koselig blogg. Det er også interessant at du har med filmomtaler også. Er like glad i film som i bøker :)

    ReplyDelete
  2. Takker....filmomtaler i den grad det er filmatisering av romaner, (var tanken da i hvert fall)...(I Bokhylla, din blogg var oversiktlig og grei...men jeg fant visst ikke noe sted å "linke" på "Follow"...)

    ReplyDelete
  3. Tusen takk Dette var hyggelig! Jeg skal følge opp! ;-)

    ReplyDelete
  4. Ja, hvem ellers skulle ha den enn deg...he,he. Utrolig mye inspirasjon og lærdom jeg har fått fra deg....

    ReplyDelete
  5. Tusen takk, Randi :-)

    Jeg skal reise bort noen dager nå, så jeg tenker jeg sparer denne til over helgen.

    Koselig å få!

    ReplyDelete
  6. Bloggen din fortjener den, nefertiti..den er estetisk vakker. God tur. Vært noen dager i Oslo jeg, kjekt med litt forandring.

    ReplyDelete
  7. Tusen takk, Randi! Dette var ordentlig hyggelig!

    ReplyDelete