tag:blogger.com,1999:blog-881017711042908427.post5298659666758867863..comments2024-01-27T23:43:14.731+01:00Comments on Reading Randi: Tanker om bok - Ibn Butlan:Tacuinum Sanitatis - om løkRandiAhttp://www.blogger.com/profile/08141777627191188718noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-881017711042908427.post-9190657541544038162021-11-07T18:14:27.371+01:002021-11-07T18:14:27.371+01:00Det er jo bagateller i den store sammenhengen. Og ...Det er jo bagateller i den store sammenhengen. Og lukten kan jeg fortsatt nyte :)Augustahttps://www.blogger.com/profile/14279064981710774952noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-881017711042908427.post-71204902903369134682021-11-07T17:32:28.158+01:002021-11-07T17:32:28.158+01:00Takker for kommentar - leit å være allergisk for n...Takker for kommentar - leit å være allergisk for noe man liker godt. RandiAhttps://www.blogger.com/profile/08141777627191188718noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-881017711042908427.post-8728630475744293182021-11-07T17:30:19.919+01:002021-11-07T17:30:19.919+01:00Ja. Se det. Føler meg beslektet der ja Anita. Ja. Se det. Føler meg beslektet der ja Anita. RandiAhttps://www.blogger.com/profile/08141777627191188718noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-881017711042908427.post-85239547176572619812021-11-07T17:11:54.777+01:002021-11-07T17:11:54.777+01:00Jeg elsker hvitløk. Smaken. Lukten. Hvordan den få...Jeg elsker hvitløk. Smaken. Lukten. Hvordan den får alt annet til å smake mer intenst. Og så er den fotogen :) Fine bilder!<br />Dessverre er jeg alergisk og kan ikke lenger spise mat med hvitøk, men jeg nyter bilder og leser oppskrifter og innlegg om hvitløk.<br />Litt som å være avstandsforelska :)Augustahttps://www.augustaskriver.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-881017711042908427.post-62483445167034935142021-11-07T16:51:09.528+01:002021-11-07T16:51:09.528+01:00Ja, vet..
Horticultura har jeg også. Kjøpte den p...Ja, vet.. <br />Horticultura har jeg også. Kjøpte den på Ringve for mange år siden. Har masse urte- og hagebøker. Hildegard von Bingen sin gamle er også spennende. Bruker dem ikke så ofte nå, men har vært temmelig lidenskaplig opptatt av urter og medisinske planter opp gjennom årene.Anita Nesshttps://www.blogger.com/profile/02201793412596830327noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-881017711042908427.post-12467983271298764642021-11-07T00:04:38.611+01:002021-11-07T00:04:38.611+01:00Lukter ikke så mye etter den kinesiske - den er li...Lukter ikke så mye etter den kinesiske - den er litt snillere. En tidligere kollega var veldig hvitløk-spisende, og vi luktet alltid hvor han hadde gått i korridorer og klasserom - men man kjenner ikke så godt egen hvitløk-lukt, tror jeg.RandiAhttps://www.blogger.com/profile/08141777627191188718noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-881017711042908427.post-47273938175890852902021-11-06T23:13:24.689+01:002021-11-06T23:13:24.689+01:00Spennende! Jeg bruker i all hovedsak den kinesiske...Spennende! Jeg bruker i all hovedsak den kinesiske hvitløken - og bruker masse! Kanskje derfor jeg ikke får så mange nye venner? ;-) Nei jeg har ikke hørt at det lukter fælt. Men før i verden - da vi virkelig begynte å bruke hvitløk i Norge - var det svært mange kommentarer husker jeg.<br />Morsom bok!Mariannehttps://www.blogger.com/profile/16660815824023319643noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-881017711042908427.post-40876645826063049272021-11-06T22:51:40.763+01:002021-11-06T22:51:40.763+01:00Ja, "ekte" hvitløk er best - men den kin...Ja, "ekte" hvitløk er best - men den kinesiske er mild og fin i den retten jeg laget. Dårlige bilder fra boken - det er skrevet for lenge siden. En annen gammel, morsom jeg har skrevet om for akkurat 10 år siden nå ser jeg, er Horticultura av Christian Gartner. Den var lettere å få tak i.RandiAhttps://www.blogger.com/profile/08141777627191188718noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-881017711042908427.post-52635440254548251212021-11-06T22:44:55.678+01:002021-11-06T22:44:55.678+01:00Artig innlegg. Jeg er også glad i hvitløk, men lik...Artig innlegg. Jeg er også glad i hvitløk, men liker best den vanlige, helst fra Spania eller andre Europeiske land.<br />Enig med deg i at Rolv Hjelmstads nettside er bra. Har brukt den mye opp gjennom. Har boka hans også.Anita Nesshttps://www.blogger.com/profile/02201793412596830327noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-881017711042908427.post-84921536303334479332021-11-06T20:10:48.424+01:002021-11-06T20:10:48.424+01:00Takk for kommentar Tine. Lenge siden jeg har bladd...Takk for kommentar Tine. Lenge siden jeg har bladd i denne ett eller annet sted på nett. Tenkte kjøpe nyutgivelsen på Amazon, men de hadde den ikke på lager da.. (Spiser litt hvitløk nesten hver dag jeg)RandiAhttps://www.blogger.com/profile/08141777627191188718noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-881017711042908427.post-60802097793623625132021-11-06T19:54:07.873+01:002021-11-06T19:54:07.873+01:00For en artig bok du har kost deg med. Jeg liker go...For en artig bok du har kost deg med. Jeg liker godt den kinesiske hvitløken og bruker den mye, vi bruker i det hele tatt mye hvitløk her hos oss, men har aldri fått kommentarer om vond lukt :)Tinehttps://www.blogger.com/profile/02506215396328092173noreply@blogger.com