Sunday, 15 May 2011

Mine favorittbøker fra A til Å - #F

   
Bloggeren Anettes bokboble utfordret leserene sine til å fortelle om sine favorittbøker fra A til Å,  - I dag er det bokstaven F
For bokstaven F velger jeg romanen Freedom av Jonathan Franzen. Vet ikke helt om jeg skal kalle den en favoritt-roman, men i og med at jeg har amerikansk litteratur i min hovedfags-oppgave, så jeg på denne som en viktig roman for meg:
Jeg sier litt mer om denne romanen her.

4 comments:

 1. Jeg leste den nettopp (på norsk vel og merke) og likte den veldig godt. Den var veldig underholdene, men mener at jeg har lest at den er kåret til verdens beste bok eller noe lignene, og det er jeg ikke enig i. Jeg tenkte av og til på Zadie Smith da jeg leste 'Frihet', sikkert fordi den handler om så mange mennesker i samme familie.

  ReplyDelete
 2. Ikke dum assosiasjon det, med Zadie Smith. Jeg synes også den var underholdende og delvis engasjerende...det var fart og det skjedde mye; så her kan man kanskje si den var typisk amerikansk.

  ReplyDelete
 3. Ja, jeg kunne også valgt denne på F. Den er en roman jeg fortsatt tar meg i å fundere på - fire måneder etter at den ble lest.

  Denne uken er det bokstaven I jeg skal lete opp :-)

  ReplyDelete
 4. Det er bra, nefertiti...har du sett kommentarene i Lesesirkelen vår? Har du noe å tilføye kanskje. Og valg av ny bok nå.Jeg ligger noe etter i alfabetet, men har egentlig bøker på flere bokstaver utover. (Har prioritert den andre bloggen nå litt i vår, man rekker ikke alt)

  ReplyDelete