Tuesday, 11 August 2015

Announcement: Tanker om bok - Noen nye bøker - Aschehoug

Nye bøker som skal leses - Foto:RandiAa©
Her er tre nye bøker fra Aschehoug - de kom i posten i går. Grunner til at jeg vil se litt nærmere på disse:
Pierre Lemaitre med "Vi ses der oppe" fristet fordi jeg har lest og omtalt hans bok Alex - og den fant jeg engasjerende. Bienes historie av Maja Lunde er en debut roman, og det går "et positivt rykte" om den - jeg vil selv bedømme. Jeg har også fått Lydfil fra Lydbokforlaget på denne.
Vi ba aldri om vinger av Vanessa Diffenbaugh har jeg lyst til å lese fordi jeg vil gi henne "en sjanse til" - Leste hennes Blomstenes hemmelige språk, som ble veldig godt mottatt av mange - men den ble ikke helt en fulltreffer hos meg. 

Ja, da er det bare å sette i gang med lesingen da......


Her er noen av de andre bøkene fra Aschehoug jeg har omtalt:


6 comments:

 1. Følte meg litt truffet om det positive ryktet, så selv om det er helt opp til deg å danne deg en mening, så vil jeg stikke hodet frem og si "gled deg!". Måtte telle gjennom, og ser at jeg har lest 9 av bøkene på listen din fra dette forlaget :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. He.He. Stoler da på deg, Tine - men du ligger noen hakk (dvs bøker) foran meg alltid - og jeg blogger så absolutt ikke på alle jeg leser heller, en bloggpost tar meg en hel dag og vel så det - litt sen slik, så jeg kan ikke prioritere alle bøkene på blogg. Tenker du har lest de fleste på den listen ja - ser jeg har flere fra forlaget enn de som er kommet opp der også. I dag fikk jeg forresten Nådegiveren, og den bør jeg prøve å få lest før lanseringen om en uke.

   Delete
 2. Fikk disse bøkene i dag jeg også, og ser frem til å ta fatt på dem! Av listen din så har jeg bare lest to, men et par til som ligger på vent. Ha en fin kveld:-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, bra at vi får lest en del av det samme. Fikk faktisk lydfilen til "Biene" også, og det er første gang jeg tar i bruk den Lydbok-App'n - jeg låner vanligvis lydbøker på biblioteket, og ripper dem inn i iTunes.

   Delete
 3. Biene er på førsteplass på listen min akkurat nå.
  Jeg har lest omtalene og gleder meg veldig.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeg har begynt på den nå, Marit - veldig spesiell - godt skrevet - poetisk. Den har en sekvens med science fiction også, det har jeg aldri vært tilhenger av - men her fungerer det bra.

   Delete